Kako da sa punim poverenjem pređete na biljnu ishranu? na BeGeVege Festivalu

Subota, 17. novembar 2018. od 10:30 – 11:15h
Dorćol Platz, Dobračina 59b, 11000 Belgrade, Serbia

Saznajte više o ovom događaju!
Link za Facebook event: https://www.facebook.com/events/198251024383867/

Matija Biljeskovic

Svrati na predavanje na četvrtom BegeVege festivalu! Dođi i iskoristi priliku da budeš deo prvog festivala ovog tipa na prostoru Srbije!

Celovita biljna ishrana, pravilna biljna ishrana i pravilna veganska ishrana su sve termini za jednu istu ishranu, koja se što više temelji na celovitim biljkama poput voća, povrća, mahuna, integralnih žitarica, orašastih plodova i zelenog lisnatog povrća i što manje na rafinisanim biljnim proizvodima, a isključuje meso, jaja i mlečne proizvode.

Na ovom predavanju ćete čuti na šta treba da obratite pažnju kako biste bili sigurni da ispravnim koracima menjate svoju ishranu:

  • šta da jedete za doručak, ručak, večeru i međuobroke,
  • praktične informacije o vlaknima, proteinima i ugljenim hidratima,
  • kako naše telo zaista funkcioniše i šta mu je potrebno?
  • kao i kako naše telo pretvara hranu u energiju i još mnogo toga…

O instruktoru:  Matija Bilješković

U 2013. godini se već kao zdrav sportista odlučio da iz svoje ishrane izbaci meso, jaja i mlečne proizvode i pređe na biljnu ishranu. Vrlo ubrzo nakon toga primetio je značajne pozitivne promene, shvatio šta zaista znači biti ljudsko biće i od tada više nije gledao unazad. Od tada je prešao planine, teoriju sproveo u praksu i počeo da svo to znanje i iskustvo deli s drugima. Bivši fudbaler Lincoln College-a (NJCAA 1. divizija, SAD). Poseduje Certifikat u Biljnoj ishrani (Univerzitet Kornel, T. Kolin Kembel CSI, SAD) i redovno drži javna predavanja o biljnoj ishrani. Zvanični sajt www.matija.rs

Vidimo se! 🙂

Saznajte više o ovom događaju!
Link za Facebook event: https://www.facebook.com/events/198251024383867/