Brendovi

BeGeVege Festival

Pogledajte ovde sve naše izlagače, Brendove BeGeVege festivala:

Just Superior

brend Just-SuperiorStvarajući brend Just Superior želeli smo da pronađemo i ponudimo najbolje od najboljeg!

Tako smo postavili naš glavni princip – kvalitet iznad organskog.

Izmedju ostalog, to znači da sarađujemo isključivo sa dobavljačima koji imaju svoje plantaže na kojima uzgajaju namirnice, koji su specijalizovani za uzgoj i proces prerade i koji sve svoje tvrdnje mogu da potkrepe temeljnom dokumentacijom.

Naš pristup je baziran na superhrani i namirnicama koje su 100% proverenog porekla, sertifikovano organske i potpuno prirodne – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)!

Nudeći premijum organske proizvode beskompromisnog kvaliteta, čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, želimo da kreiramo povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom.

Pozivamo vas da nam se pridružite u misiji podizanja organske ishrane na viši nivo!

Kinima Trade

Terra-CretaTerra Creta organsko ekstra devičansko maslinovo ulje je nastalo ceđenjem autohtone grčke sorte masline Koroneiki koja se kotira kao jedna od najboljih zahvaljujući visokom nivou antioksidanasa, izuzetno blagotvornih za zdravlje. Za ovakvu vrstu ulja se upotrebljavaju isključivo ručno ubrani plodovi, iz prve berbe u geografski zaštićenom području Kolymvari na ostrvu Krit. Maslinjaci su negovani tako da ne dolaze u dodir sa zagađivačima, koriste se isključivo organski principi uzgoja i ovako uzgojene masline ne sadrže pesticide, teške metale niti bilo kakve neorganske materije, što ovo ulje čini potpuno pogodnim za ljudsku upotrebu i doprinosi zdravlju. Na Kritu se mogu naći stabla maslina starosti od 50 do 3.000 godina. Uzgoj maslina se i dalje vrši na tradicionalan kritski način. Terra Creta ekstra devičansko maslinovo ulje je više puta nagrađivano i izvozi se u preko 50 zemalja sveta.Zdrawo Slatko

Zdrawo-SlatkoSvi naši proizvodi su biljnog porekla sa maksimalno smanjenim sirovinama koje su industrijski prerađene. Beli kristal (rafinisani) šećer i belo pšenično brašno su u potpunosti izuzeti. Termička obrada je eliminisana ili je svedena na namirnice koje su blago termički obradjene ( do 45 stepeni celzijusa). Uvodimo HACCP koncept i paraleno radimo na uvođenju Internacionalnog standarda za hranu – International Food Standard (IFS) koji će se sertifikovati do marta 2019. godine. S obzirom da brinemo o planeti i ostalim životinjama takodje našim kupcima nudimo najviše higijenske standarde naših proizvoda.

Mi smo ove godine ponudili miks kolača koji je posebno odabran i sadrži sve što je potrebno jednoj porodici da može da se zasladi. Miks kolača govori da „O ukusima treba raspravljati“ i da pored ukusa možete uneti nešto zdravo za vaš organizam. Po prvi put na tržištu se pojavila biljna torta sa pravim ukusom čokolade i finom notom maline. Čokolada koju sami pravimo pruža pomalo zaboravljen ukus kakaoca koji se oseti na nepcima. Kolači i torte govore o Vama a takodje i ljudima koji ih konzumiraju.

Ribella Hummus

Ribella-HummusRibella Hummus

Jedna planetarno popularna namirnica – humus – našla je poslednjih godina svoje mesto na domaćim trpezama i to ponajviše zahvaljujući brendu Ribella!

Iako ovaj namaz spada u „must have“ hranu za poštovaoce veganske ishrane, zbog bogatog ukusa i kvalitetnog sastava, on postaje sve popularniji u najširoj zajednici.

Ima mnogo razloga zbog kojih bi ovaj kremasti namaz, koji čini mešavina mlevenih leblebija, susamove paste, limunovog soka i belog luka, delikates poznat kao „najzdraviji namaz na svetu“, trebalo da bude na vašem stolu, ako već do sada nije. Omogućiće vam da se hranite zdravije i kvalitetnije, uz vrlo malo napora i promena rutine u ishrani. Zameniće kalorične namaze, biće dobra podloga za prelive za salatu i savršen prilog uz povrće.

Ribella Hummus ne sadrži veštačke boje i arome, nema transmasti niti pojačivače ukusa, i bez glutena je. Sadrži vitamin E, magnezijum, kalcijum i govžđe. Odličan je izvor proteina i pomaže u regulaciji šećera u krvi i lošeg holesterola. Pronaći ćete ga na skoro svim prodajnim mestima i to u osam različitih ukusa: natural, bundeva, pikant, šitake, urnebes, ajvar, karamelizovani luk i cvekla.

Na sajtu www.ribella.rs pronađite recepte i inspiraciju za slasne humus zalogaje.

Hema-Kheya-Neye

Hema-Kheya-Neye

Naše preduzeće Hema-Kheya-Neye (Kapetan Zlatnog Broda) je osnovano 1999 sa idejom da kroz saradnju sa prijateljima i kolegama doprinesemo promovisanju zdravijeg stila života, kao preduslova za ljudsku sreću. Trudimo se da osluškujući potrebe savremenog načina života ponudimo svoje znanje, usluge i proizvode birajući pre svega kvalitetan asortiman proizvoda.Naš cilj je da aktivno učestvujemo u širenju svesti o uticaju zdrave ishrane i ekoloških proizvoda na kvalitet života.

Preporučujemo neke od naših proizvoda:

  • Himalajsku Kristalnu Roze So uvezenu iz Pakistana, gde se ručno eksploatiše iz rudnika u planinskim pećinama i skladišti po najvišim svetskim standardima.
  • Začine sa himalajskom solju bez konzervansa, mononatrijum glutaminata, veštačkih boja i aditiva.
  • “Princess of Crete” organsko ekstra devičansko maslinovo ulje proizvedeno na Kritu od vrhunskih Koroneiki maslina. Presovanje maslina, bez dodatih hemijskih supstanci, metodom hladnog ceđenja i korišćenjem najsavremenije tehnologije garantuje najviši kvalitet ulja i vrhunski ukus.
  • Magnezijum Hlorid Gel i Magenzijum Hlorid Sprej za najefikasniji i najbezbedniji način unošenja magnezijuma. Smanjuje stres, brzo opušta, smanjuje upale, pogodan za sve uzraste.
  • “EcoNanoGreen” prirodni organski deterdžent za veš, proizveden najsavremenijom nanotehnologijom, pH neutralan, bez hemikalija, 90% biorazgradiv.

Balkan Health Care

Balkan-Health-CareMi smo BHC, mlada kompanije osnovana da Vam ponudi inovativne proizvode 21.veka.

Proizvodi su jedinstveni na našem tržištu. Nudimo prirodne preparate koji u sinergijskom delovanju sa prirodnim mehanizmima organizma daju maksimalan efekat. Naši suplementi i proizvodi pouzdano su delotvorni i odražavaju najnovije tehnologije prerade isključivo prirodnih biljnih sirovina. Nastali u savršenoj sprezi prirode i savremene tehnologije pružaju našem organizmu nove mehanizme za jačanje imuniteta, kao i za postizanje prirodne ravnoteže, koja je poremećena usled nekog od patoloških stanja.

Naš premium proizvod je Invictum drops, potpuno prirodne kapi dobijene iz industrijske konoplje (Cannabis sativa L.). Zahvaljujući najsavremenijem tehnološkom postupku (superkritična CO2 ekstrakcija) u Invictum preparatima sačuvane su sve blagotvorne supstance biljke u svom primarnom obliku. Pored glavnog aktivnog sastojka CBD-a (5%) prisutan je spektar ostalih kanabinoida, flavonida, terpena i esencijalnih masnih kiselina koji blagotvorno deluju na organizam.

Mikro Zeleniš

Mikro-ZelenisKada se sastanu Mikro Zeleniš i zdrave navike, nastaje makro magija.

Mikro Zeleniš je nastao iz potrebe za bezbednom i zivom hranom dostupnom cele godine. Poput
nasih biljčica rastemo brzo i energično sa ciljem da svima obezbedimo bogatsvo nutrijenata i
ekspolziju ukusa u mnostvo boja, onako ako to samo priroda ume. Trudimo se da obogatimo
zajednicu ljudi svesnih značaja zdrave ishrane i zdravog zivota i da zajedno izgradimo nesto
veliko, nešto fantastično, nešto poput naših biljčica.

Leblebija Naut

Leblebija-NautLEBLEBIJA NAUT je šarena paleta proizvoda od leblebije oblikovana u priču koja potiče sa poljoprivrednog gazdinstva Mirilov, iz Bačkog Gradišta. Ideja je potekla 2015. godine sa namerom da se proizvodi leblebija domaćeg kvaliteta, koja je vremenom izrodila još mnogo zdravih ideja i proizvoda sa misijom da se sve lepo proizvede, predstavi i upakuje “od njive do trpeze”. Pored leblebije, postoji i visoko proteinsko brašno od leblebije – BESAN, kao i bezglutenska testenina i brojna gotova jela koja se sa velikom inspiracijom pripremaju za razne manifestacije.

Savremeni zahtevi za hranom upućuju sve više na pojačanu brigu i pažnju oko proizvodnje i pripreme hrane. PG Mirilov ima za cilj da na jednom mestu, u zatvorenom krugu proizvede zdrav, kvalitetan i siguran proizvod, kao i da obezbedi sve uslove da isti proizvod sigurno dođe do krajnjeg potrošača.

Leblebija je više od hrane. Leblebija je i poseban stil razmišljanja, izvrstan izbor u svetu veganskih proizvoda sa visokim sadržajem proteina, gvožđa, kalcijuma i ostalih značajnih nutritivnih svojstava.

Casa Kakau

Casa-KakauCasa Kakau su čokolade koje su nastale sa lepo porodičnom pričom.

Cela ova priča je pokrenuta zbog jednog malog dečaka koji zbog alergije na gluten i laktozu nije mogao da uživa u običnim čokoladama. Roditelji ovog mališana su se odlučili da naprave jedinstvenu posebnu čokoladu za svog mališana. Kada su uspeli da postignu željeni ukus i kvalitet, odlučili su se da to punude i drugima.

Čokolada je bazirana na potpuo zdravoj ishrani. Bez dodataka mleka, belog šećera, emulgatora i veštačkih aroma. Ova čokolada se po svom sastavu izdvaja od svih ostalih na tržištu.

Da je čokolada zaista posebna, dokaz su i pet nagrada osvojenih na predhodnim takmičenjima.

Casa Kakau osim čokolade u svojoj ponudi ima i mleveni kakao, čokoladu za piće, čajeve i sirovi kakao u zrnu. U koliko do sada niste imali priliku da ih probate, posetite naš štand i uživajte u degustaciji.

THERMOMIX® TM5

THERMOMIXTHERMOMIX® TM5 – NOVI ŠEF KUHINJE – je jedini kuhinjski aparat na svetu koji poseduje čip sa receptima i elektronsko navođenje kako da brzo, lako i kreativno spremiti omiljena jela. Dvanaest funkcija u jednom aparatu, zamenjuje čak 15 kuhinjskih aparata, pa novi TM5 može da meri, melje, secka, meša, radi toplu i hladnu emulgaciju, blendira, miksa, dinsta i kuva razne žitarice, voće, povrće i ostale namirnice, a uz to je zagarantovano i ekonomično kuvanje. Poseban dodatak Varoma omogućava i pripremu hrane na pari.

Bilo koji način kuvanja da izaberete da li tradicionalni ili po receptima sa čipa možete u THERMOMIX-u postići savršene rezultate na brz i lak način.

Najmanja mobilna kuhinja je multifunkcionalni aparat koji Vam omogućava da preuzmete kontrolu, da svako jelo pripremite uz malo truda i na taj način sačuvate što više slobodnog vremena za sebe.

Izaberite Thermomix TM5 i napravite prvi korak do ukusnog i zdravog obroka!

Fruits Target

Fruits-TargetOstvarite specijalan festivalski popust na raznovrsni asortiman dizajniranih vegan majica, cegera i ostalih predmeta. Mi smo mala porodična radnja koja pokušava da promeni svet. Ja se bavim dizajnerskim, kreativnim delom posla, a moj otac te ideje sprovodi u delo. Ideja pokretač ove priče je da pokušamo da probudimo ono ljudsko u nama i ljudima damo razlog za razmišljanje. Pomozite mi da bar malo podignemo svest ljudi oko nas. Nadam se da je ovo pocetak jednog lepog druzenja!

Zdravo Bilje

Zdravo-BiljeNaša misija je da tržištu ponudimo najzdravije (ispitane i proverene) biljke sa planete, po pristupačnim cenama.

Već sedam godina brinemo o vašem i našem zdravlju. Zdravom bilju se veruje!

U našoj ponudi je “super hrana” koja se bazira na sirovinama vrhunskog kvaliteta – Peruanska maka, Moringa, Garcinia i Spirulina.

Izdvajamo optimalno balansiran proteinski obrok sa inulinom – Take five u dve varijante, Detox-ukus višnje i čokolade sa dodatkom moringe i spiruline i Energy-ukus maline sa dodatkom make i garcinie. Take five omogućava dugotrajan osećaj sitosti a uz to je zdrav, bez aditiva i ukusan!

Svi naši proizvodi su ispitani u akreditovanim laboratorijama i registrovani u Ministarstvu zdravlja, a većina njih je i organski sertifikovana.

Vreme je da učinite nešto za svoje zdravlje!

Posetite nas i poboljšajte vašu vitalnost, imunitet i energiju na najprirodniji mogući način i omogućite sebi proizvode izvanrednog kvaliteta po najpovoljnijim cenama uz poklone i degustaciju.

MI PAKUJEMO PRIRODU!

Dobre IN

Dobre-INDobre IN doo je firma koje je pred sebe postavila cilj da uvozi zdrave alternative konvencionalnim proizvodima. Vodeći se tim principom svi proizvodi iz naše ponude su:

Veganski – Napravljeni isključivo od sastojaka biljnog porekla.

Sertifikovano Organski* – Koriste isključivo sastojke najvišeg kvaliteta koji su sertifikovano organski

Živa Hrana! – svi naši proizvodi su ili hladno obrađeni ili su tretirani na temperaturama ispod 42 °C. Ovo osigurava da hranljive vrednosti hrane ostanu netaknute, čuvajući time prirodnu suštinu i ukus sastojaka. Sve hranljive vrednosti ostaju netaknute i bivaju lako apsorbovane u toku varenja

Bez Glutena – proizvodi su napravljeni od sastojaka koji su prirodno bez glutena. Takođe, proizvodni pogoni u kojima se proizvode su sertifikovano „gluten free“.

Bez Dodatog Šećera, 100% prirodni – svi proizvodi iz naše ponude su napravljeni bez bilo kakvog rafinisanog šećera, slada ili bilo kakvog veštačkog zaslađivača, kao i bez veštačkih pojačivača ukusa, konzervansa ili veštačkih boja.

Za više informacija o našim proizvodima posetite našu web prezentaciju www.dobreinorganic.rs ili nas pratite na društvenim mrežama (Instagram, Facebook i Twitter).

Vitastil

Vitastil,,Interesovanjem prema zdravom načinu života, shvatio sam da menjajući male stvari danas, činimo velika dela za našu budućnost. Uvidevši da u našem društvu ima mnogo pojedinaca koji takođe brinu o svojoj budućnosti, odlučio sam se da prihvatim izazov i pružim im mogućnost da očuvaju svoje zdravlje i vitalnost godinama.” Tako je 2004. godine nastala kompanija Vitastil, smeštena u samom srcu plodne vojvođanske ravnice. Svojim položajem, našoj kompaniji je pružena prilika da koristi najbolje sirovine sa prostranih ravnica koje izgrađuju kvalitet naših proizvoda.

Kako bismo se na adekvatan način brinuli o Vašem zdravlju, naša obaveza je da neprestalno unapređujemo proces proizvodnje i uz Vaše poverenje zajednički savladamo zahteve vremena. Uz poštovanje propisa Evropske unije o proizvodnji, skladištenju i pakovanju hrane, usaglasili smo poslovanje zahtevanim standardima u našoj delatnosti.

U našoj ponudi ponađite visoko kvalitetne proizvode izrađene od suncokreta sa naših polja. Utonite u ukuse Vitastil patea, hladno ceđenog suncokretovog ulja i suncokretovog jezgra!

Šumska Tajna

Šumska-TajnaKompanija Stanišić Bio pod robnom markom Šumska Tajna proizvodi namaze od šumskih pečuraka koji spadaju u visoko kvalitetnu premium hranu. Na ideju da napravimo ovaj proizvod došli jer smo prepoznali da su ljudi sve svesniji neophodnosti uvođenja zdravih proizvoda u svakodnevnu ishranu. Odlučili smo se da nam osnova budu šumske pečurke jer pečurke spadaju u najzdravije plodove prirode, a mnogi smatraju da se u njima krije spas za mnoge bolesti današnjice.

Sirovinu nabavljamo od sertifikovanih kompanija čije se otkupne stanice nalaze po planinskim predelima Srbije. Proizvod je namenjen svima onima koji žele zdravo da se hrane. Šumske pečurke se ne mogu uzgajati u vestačkim uslovima i uspevaju samo u prirodi u organskom okruženju.

Podržani smo od strane Usaid-a u projektu koji traje 4 godine u cilju jačanja srpske privrede, projekat je pod nazivom “Konkurentna Privreda”.

Magija Zalogaja

Magija-ZalogajaHedonizam,sposobnost pronalazenja radosti u malim stvarima.

Magija zalogaja predstavlja inovaciju u proizvodnji tradicionalnih poslastica. Igra ukusa i zacina. Bez hemijskih aditiva(zelatina,pektina..)pripremani po pazljivo sastavljenim recepturama u domacinskom okruzenju. Nasi pekmezi i dzemovi stvaraju magiju koja se prepricava.

Ukusan zalogaj je koncept nasih proizvoda.

Zasto magija zalogaja? Spoj tradicije i modernih organiskih zacina.

Ekstra dzem od borovnice sa lavandom vec na prvi zalogaj mami osmeh na lice. Lavanda daje pod ukus borovnici koja proizvodu daje svezinu i specifican ukus.

Pekmez od sljiva sa mentom, za one koji vole jake ukuse. Obogacen aromatičnim materijama suve šljive, listova sušene mente i cimeta harmoničnog ukusa, visokog sadržaja voća i bogatih nutritivnih svojstava neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Niskokaloricni dzem od bundeve sa djusom– za one manje sladokusce. Dzem izuzetne svežine koja dolazi od mešavina aroma bundeve i pomorandže potpomognut sokom i koricom limuna i vanile daje neverovatnu kombinacuju za potpuno uživanje.

Zrno Ra

Zrno-RaMoja porodica se oduvek bavila proizvodnjom pekarskih proizvoda, od mog pradede (1930), preko dede i tate do mene (2017 – četvrta generacija). Odlučio sam da nastavim tradiciju na zdraviji način u skladu sa potrebama današnjice. Svi naši proizvodi su visokog kvaliteta, ručne izrade, proverenih sirovina. Prisvajamo sve što je dobro od pre, kao i sve dobrobiti iz sadašnjice.Natura Maxima

Natura-MaximaNatura Maxima, by Rozalina Butulija, uvek preporučuje RITAM PRIRODNIH I ZDRAVIH UKUSA! U želji da probudimo iskonske vrednosti, na kojima je nastala I opstala ljudska vrsta, kroz civilizacije, oblikujemo sirovu hranu u kombinaciji sa zrnastim plodovima, hladno cedjenim uljima I buterima biljno porekla – vrhunskog kvaliteta. Bogatsvo voće I povrća, vraća nas kroz svoje boje I arome na “pozornicu” zdravlja.

Natura Maxima je uzela od prirode dato I kroz svoje proizvode obezbedila sigurnost u kombinaciji kvaliteta I čarolije ukusa. Zbog interesovanja naših potrošača odlučili smo da pored hladnog dela, u kojem radimo sirove torte, kolače, hladno cedjene sokove, pokrenemo deo traditional I special dela. Natura Maxima se prilagodjava potrebama I željama naših dragih potrošača. Obojimo zajedno život u ritmu prirode I zdravlja,

Vaša, Natura Maxima, by Rozalina Butulija

MARFUR

MARFURMARFUR je modni brend koji se bavi izradom bundi, jakni i prsluka od najfinijeg veštačkog krzna.

Naši modeli su dizajnirani tako da budu praktični i topli za svakodnevni život i moderni i šik u posebnim prilikama. Brend MARFUR je nastao 2015. godine kao deo firme MAREK d.o.o. koja se preko dvadeset godina bavi uvozom i veleprodajom veštačkog krzna iz Francuske i Holandije.

Beyond Health Food

Beyond-Health-FoodBeyond je proizvodno-trgovinsko preduzeće koje se bavi programom zdrave hrane. Osnovano je 2000. godine kao skromna prodavnica zdrave hrane, sa idejom da svojom delatnošću služi svima koji teže i nastoje da žive zdravije. U međuvremenu je preraslo u složeno preduzeće, koje je svoju delatnost dopunilo proizvodnjom, uvozom i distribucijom zdrave hrane.

Naši principi su da se držimo prirode i izbegavamo maksimalno sve veštačke dodatke hrani – hemikalije, aditive konzervanse i ostale. Logična posledica ovakvog pristupa je bila da se okrenemo programu organski gajene hrane, tako da je naše preduzeće danas preraslo u lidera na srpskom tržištu u uvozu i distribuciji organski gajenih žitarica, semenki, mahunarki, kao i u proizvodnji visokokvalitetnih organskih namirnica od soje, koje smo prvi ponudili na domaćem tržištu, pre svega namenjenih onima koji nastoje da smanje količinu namirnica životinjskog porekla u svojoj ishrani, ili da ih potpuno izbace.

Nuts & Fruits

Nuts&FruitsNuts&Fruits su mirisi i ukusi zdravih namirnica.

Nuts&Fruits je zanatska radionica za izradu svežih putera i proizvoda od jezgrastog voća. U
našoj radionici puteri se prave ručno, od kikirikija, lešnika, badema, od uvek kvalitetnih i svežih namirnica, bez pojačivača ukusa, rafinisanih ulja, belih šećera… Uz to, puteri nastaju baš pred očima kupaca, na licu mesta, u naročito za tu svrhu napravljenim mlinovima.
Sveži puteri i široka ponuda jezgrastog voća omogućili su nam stvaranja novih proizvoda:
začinjeno jezgrasto voće, domaća granola, sveže kaše i salate, energetske i sirove štanglice, keksi na osnovi namirnica iz naše radionice. Svaki od ovih proizvoda ima svoju jedinstvenu crtu: biskoti su dvaput pečeni i od lešnikovog putera, bademi su sa ruzmarinom ili ljutom paprikom, lešnik sa domaćim karamelom, orasi mirišu na cimet i med.

Na ovom našem Nuts&Fruits putu stvorili smo desetak originalnih putera: sa organskim kakaom
i belgijskom čokoladom, sa urmama, cimetom, vanilom, sa grožđicama, sa… sa posvećenošću uz koju nastaju svi naši proizvodi.

Nuts&Fruits su mirisi i ukusi najboljih proizvoda od jezgrastog voća.

Konsberry

KonsberryKonsberry je stvoren sa idejom da se zdravo voće proizvedeno u ekološki očuvanim krajevima zapadne Srbije sačuva i ponudi svim generacijama da ga mogu konzumirati u izvornom kvalitetu tokom cele godine.

Tradicionalnim načinom čuvanja voća, ukuvavanjem pekmeza ,na niskim temperaturama, bez dodavanja bilo kakvih aditiva, konzervansa, veštačkih boja, aroma,zaslađivača i ukusa, pektina, želatina i pulpe drugog voćanastao je prirodan i zdrav proizvod. Bez ostatka pesticida uz minimalnu količinu šećera se svrstava u niskokalornične proizvode pogodne za konzumiranje najšire populacije kako dece, tako i odraslih.

U ponudi su niskokaloricni:

– Pekmez od maline vilamet

– Pekmez od kupine

– Pekmez od šljive

A uskoro i pekmez od crne ribizle,višnje i jagode. Uživajte u našim proizvodima!

Spelta Jevtić

Spelta-JevticSpelta Jevtić je iznedrena iz Polj. Gazdinstva Jevtić.

Kao pioniri u proizvodnji ovakvih vrsta, 2006 godine smo prvi put zasejali Speltu a 2008 se pojavila na tržištu Srbije.

Do jubileja se stiglo trudom i stalnim širenjem asortimana jer je tržište zahtevalo novine, kreacije, raznolikost. Tako danas proizvodimo Speltu, Kamut, Dicoccum i Crveni Kukuruz.

Svaka od njih je zahtevala višegodišnje razmnožavanje da bi se stiglo do tržišnih količina.

Proizvodi se sve po organskim principima jer su naše žitarice takve da ne podnose hemiju.

Svi proizvodi koje radimo su bez aditiva i proizvedeni po HCCP standardu.

Do sada smo izveli na tržište oko 15 proizvoda a imamo još ideja.

Naša filozofija je da sve što radimo nije samo za danas nego da ostane pokolenjima jer će generacije koje dolaze imati mnogo više koristi.

Zdravo Živo

brend Zdravo-zivoZdravo Živo je nastao kao porodična manufaktura, iz želje da porodično promenimo način života. Tako je nastalo malo, prijatno mesto, gde možete probati specijalitete, koji se termički ne obrađuju i koji su bez životinjskih namirnica, glutena, šećera. Na našem meniju nalaze se gotova sirova jela ( veganski burgeri, suši, tortilje, buritosi, punjene paprike, veganske kobasice, veganski ’’fish & chips’’, pasta od tikvica, falafel…), dehidrirani krekeri, namazi, salate, potaži, hladno ceđeni sokovi, smutiji, kaše, torte i slatkiši bez brašna, jaja, šećera i veštačkih zaslađivača.

Osnovu raw food koncepta čine namirnice koje se konzumiraju sirove, i koje se ne obrađuju termički: voće, povrće, različite semenke, bobice, hladno ceđena ulja, koštunjavi plodovi. Hrana se konzumira u izvornom, sirovom obliku i kao takva zadržava sve hranljive sastojke (minerale, vitamine, vlakna) koji se gube termičkom ili bilo kakvom drugom, industrijskom obradom. Tu je i organska super hrana koja sadrži veliku koncentraciju omega tri masnih kiselina, proteina, vitamina, minerala kao sto su sirovi kakao, godži bobice, čia semenke, semenke konoplje, kokosovo ulje …

Za sve koji žele da probaju nešto novo, nesvakidašnje, a zdravo i ukusno, Zdravo Živo-raw food & juice bar je pravo mesto.

A gde je Vaš Brend?

Ovo može biti mesto za predstavljanje i Vašeg Brenda!

Prijavite se, prijave traju dok ima slobodnih mesta!

FESTIVAL ZDRAVLJA, VEGANSKE ISHRANE, MIROLJUBIVOG I ODRŽIVOG NAČINA ŽIVOTA

Kontakt

© 2024. BeGeVege Festival. Sva prava zadržana.